Toroidion 1MW elektrisk superbil å debutere i Monaco


Koenigsegg er satt til å få en bit av elektrifisert konkurranse fra nabolandet Finland i form av Toroidion 1MW, en elektrisk superbil ertet på disse bildene og satt til debut på Top Marques Monaco i april.

Hvis vi hadde et nikkel for hvert antrekk som startet ut med ambisjoner om å komme inn i superbil spillet ... vel, vi kan faktisk ha nok penger til å kjøpe en av dem. Problemet er at noen av dem noen gang gjør det til å realiseres, men det betyr ikke at vi ikke liker å se dem prøve. Og den siste til å montere en innsats er Toroidion.

Ikke ulikt Koenigsegg - en av de få slike startups som har faktisk gjort det - Toroidion har ambisjoner om å bygge en superbil i Skandinavia med alvorlig effekt: 1341 hestekrefter av våre standarder. Bare i stedet for Sverige (som har en lang historie med bilproduksjon), er Toroidion basert i Finland (som ikke), og i stedet for konvensjonelle makt, dette er øremerket til å gå all-elektrisk.

Annet enn det, vet vi ikke veldig mye på dette punktet, som selskapets eneste sluppet disse silhouette teasers. Den Toroidion 1MW (forkortelse for en mega-watt, kjøretøyets anslått metrisk output) er planlagt å debut i april på Top Marques Monaco, så følg med for mer
printer friendly
Posted by soarer  :: 
Tuesday 10 February 2015 - 21:04:10

News Categories

 

Annonse Vindskjermer


Bil & Tilbehørs tester Bilnyheter.no


Test av 2015 VW e-Golf


Test av Lexus IS300h F Sport


GoodYear test på ÅRE nå i februar 2014!


Test av Renault Captur, februar 2014!


Test: 2012 Toyota GT86


Prøvekjørt:

Erfaringer fra meget korte prøvekjøringer!
Dette er IKKE fullverdige tester!2013 Lexus GS 450hTesla Model SVW E-UpNissan LEAFBMW i3VW e-Golf

Annonser...


Entusiast bilder


Annonse 200 x 200 pix


Date / Time

 

Video servere


RSS Feeds

Our news can be syndicated by using these rss feeds.
rss1.0
rss2.0
rdf